Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Lifestyle

december 21, 2017

Vi leker mer än vad som syns

Vi busar, och kramas, och pussas, och kittlas, och skrattar. Mycket. Likt fighting-spelen som “Dead or Alive” så har jag ett eller egentligen flera “special moves”. Det ena är att jag kittlar henne på insida lår, fungerade lika bra när hon var bebis som nu. Ett annat knep är att jag kastar mig på henne och överöser med pussar i nacken när hon minst anar det. På bilderna här försökte vi få till att hon skulle flyga på mina fötter när jag har sträckta ben, men vi skrattade så mycket att det hela kollapsade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *