Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Lifestyle

januari 1, 2018

Nyårsafton 2017/2018

Det blev en minnesvärd nyårsafton igår. Middag hos min “kurdiska familj” Kazemi tillsammans med min “kollektivfamilj” Nordquist blev precis sådär avslappnad, härlig och glad som jag ville. Barnen är i nästan samma ålder och roade sig på eget håll, medan vi vuxna satt i timmar med mat och engagerade samtal.

Lara och kidsen hade gjort en enkel dukning i grått med gulddetaljer där hyacinter fick stå för det gröna. Guldglittret skulle jag tro ligger lite överallt i deras hem idag, och jag är inte så avundsjuk på städningen. Gissar att de kommer hitta glitter under hela 2018.

Skumpan var på kylning i den galet fina mässingkylaren från Skultuna. Riktigt fin och kanske något jag ska belöna mig själv med det här året. Samtidigt lite väl onödigt… hmmm.

Nyårstårtan stod, inte helt oväntat, jag för. Choklad- och jordnötsmörstårta med hallonmacarons som tog större delen av min nyårsafton. Den blev god, och tillräckligt maffig för att en tårta skulle räcka till 12 personer där dessutom flera tog om. Receptet till tårtan har jag utvecklat till tidningen Hembakat. Macaronsen gjorde jag på ett nytt recept och de blev inte alls som jag ville, men de funkade skapligt på bild.

Den kvinnliga delen av gårkvällens middag, lite suddig och glad. Tack Kazemis och Nordquist för fin kväll och sällskap. Peppad på 2018, mer om det i ett annat inlägg. Love my ladies!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *