Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Resa

december 20, 2017

Miss Clara hotell i Stockholm

Mellandagarna innebär lite jobb för mig och också en trip till Stockholm där jag ska ha möte med en ny potentiell kund. En resa till Stockholm öppnar upp för eventuell hotellnatt och bara tanken på det får mig att minnas sist jag var på Miss Clara. Det hotellet är verkligen värt en natt eller två.

Jag vet att många tycker att det bästa med hotell är just frukosten, och jag kan hålla med om jag får addera att det är bäst bara om det kommer till rummet. Frukostbuffé lockar mig inte alls lika mycket, vilket kan bero på att jag som 19åring var frukostvärdinna och tröttnade på den lyxen. Men frukost på sängen är en lyx jag nog aldrig kommer tröttna på.

Note to self. Nästa make jag skaffar mig ska vara en fena på att servera frukost i sängen, och te eller champagne på kvällarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *