Vissa av mina tjänster som fotograf och stylist känns självklara medan andra kanske väcker en idé hos dig som du gärna vill bolla och utveckla. Mejla mig info@ceciliamoller.com Jag är absolut öppen för förslag utöver de jag nämner här. Jag arbetar enbart med företag förutom one-to-one som jag också erbjuder till privatpersoner. Kontakta mig för offert.

Klart att du ska 

anlita mig!

Porträttfotografering
Porträtt plåtar jag helst i en härlig miljö men kan också ta med mig en studio till er med en mer neutral bakgrund. Jag anpassar mig till det som passar ert företag bäst och diskuterar gärna möjligheterna så att det avspeglar er på rätt sätt.

Inredningsfotografering
Med publiceringar i magasin världen över är inredningsfotografering något jag har stor erfarenhet inom. Inredningsreportage, dokumentera en miljö, inredningsbilder från ert företag, ett hotell eller fotografera produkter.

Matfotografering
Lockande och läskade bilder på maträtter kan göra hela skillnaden. Nya bilder på maten i er restaurang, matreportage med recept, eller matbilder till en kokbok? Jag hjälper er gärna.

Stylade produktbilder
Vissa produkter behöver lite mer kärlek för att komma fram på rätt sätt, och i de fallen stylar jag upp en miljö där de får glänsa. Antingen är du med i processen eller lämnar hela uppdraget till mig.

the

Fotografera koncept
Har du ett utflyktsmål du vill marknadsföra och behöver bilder till? En reseguide? Här kan jag använda hela min kompetens och fotografera i ett sammanhängande bildspråk.

Contentskapande
Det behövs många bilder för marknadsföring idag när alla SoMe-kanaler ska vara aktuella och tilltalande. Jag utformar gärna bilder på ett kostnadseffektivt sätt som ni kan använda till just detta ändamål. Det finns även lösningar där jag helt enkelt tar hand om SoMe-kanalerna åt er.

Varumärkesbyggande bildspråk
Era värdeord borde reflekteras i de bilder ni väljer att använda för att förstärka ert budskap. Jag kan hjälpa er med att sätta ihop ett moodboard för att ni alltid ska kunna ha något att särställa detta mot.

One-to-one
Under två timmar får du hjälp av mig och hela min kompetens till att utveckla ditt fotograferande. Vill du komma igång med din systemkamera? Utveckla hur du fotar med din iPhone? Lära dig hur du ska fotografera bilder till ditt företag eller till din instagram? Hitta din bildstil och känsla? Boka en tid med mig.

mejla mig för offert, idéer och bokning