Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

maj 29, 2018

Veckostart i Linköping

Min och Elzas gårdag och vecka började på ett härligt och givande sätt, med en tur in till Linköping. Planerat var en inspirationsförmiddag med tillhörande frukost/fika tillsammans med Pia och Katarina.

Vi hade från början tänkt gå till Babettes, men eftersom de har stängt på måndagar blev det istället en annan favorit, Simons Rosteri. Jag skulle vilja påstå att de två slåss om att vara bästa fiket i Linköping enligt mina smaklökar.

Lockades jag av alla godsaker i disken? Hell yes! Åt jag någon sötsak? Nope! Istället blev det en frukostmeny bestående av Chai-te, fralla med ägg och kaviar, och en färskpressad juice.

Min platoniska fru Katarina ser glad ut över att sitta i skuggan och prata viktigheter med Pia. Eller så poserar hon bara lite ospontant sådär.

Det blev inte bra en kopp te, vi fyllde på några gånger. Pia hann till till och med byta från te till kaffe med påtår också.

Efter frukost blev det kort trippande över gatan till Blooming Design där Lara höll på att ställa ut blommor och göra fint framför butiken. Båda Katarina och Pia kom ut från Blooming med lättare plånböcker, och jag passade på att beställa presenter till min dotters lärare inför skolavslutningen. Elza var mest bara söt och lekte med Laras man Davood.

Vi kunde inte riktigt släppa varandra efter Linköping, så Pia följde med mig hem och vi åt lunch med efterföljande te på min altan. Inte helt oseriöst dock då vi skrev CV och planerade hur vi ska utveckla vårt samarbete framöver i höst. Det kommer bli kul! Och förhoppningvis gå fortare än fort!

Reply...