Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

mars 9, 2018

Våroutfit för fin vardag

I samarbete med Countrydreams.se
20% rabatt med rabattkod CECILIA20 till måndag 12/3

Våren är påväg! Eller? Flera decimeter snö utanför mitt fönster, men plusgraderna är på g. Hoppas jag. Tills dess att vi är i den knoppande våren, när solen återigen börjar värma och spraka igång vitamin D-produktionen, börjar jag bygga upp garderoben med lite nytt.

Som alltid när jag handlar kläder, kikar jag på material direkt. Den benvita collagetröjan med broderade blommor från Samsøe Samsøe är i 100% bomull och perfekt att bo i till våren. Eller att slänga på sig sommarkvällar till shorts med bara solbränna ben. Jag är en storlek 38 i överdelar och valde en st S i tröjan.

En “preppy-look” blir mer spännande med en stor guldring från Aname som är lite mer ghetto. Jag valde en ring med bokstaven “M” för Möller. Den kommer åka på en hel del framöver. Till elegantare klänningar och vardagsuppklädda skjortor.

Byxorna är ett par svarta, ankellånga och lagom stretchiga varianter från Mos Mosh. De är lite kortare än till anklarna på mig, men räkna in att mina 178 cm sitter till stor del i just benlängden. Fina detaljer med en liten dragkedja vid högra fickan och längre dragkedjor som slitsar på benen. Jägartips är att ta en storlek mindre än du vanligtvis har, eftersom de är stretchiga och något stora i storleken.

Okej vänner, om de här skorna nu inte visar sig ge mig skoskav eller får fläckar på sig kommer de finnas på mina fötter ofta. De är från Vagabond och helt i mocka (förutom sulan som är gummi då). Lika bra att vara duktig och impregnera direkt, för när våren är här kommer jag inte ha det tålamodet.

Vackra och färgglada vallmo hittade jag hos Blomning Design i Linköping. Några står redan på mitt köksbord och lyser upp min tillvaro varje morgon till frukost. Färska snittblommor gör något med mig…

I samarbete med Countrydreams.se
20% rabatt med rabattkod CECILIA20 till måndag 12/3

Reply...