Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Lifestyle

oktober 17, 2017

Stickade koftor – Boomerang

Hösten är min absoluta favoritårstid. Färgerna, temperaturen, ljuset, nystarten efter sommaren. Hösten och vintern är tiden för levande ljus, fina doftljus och mängder med te till konversationer under ullfiltar. Vad är inte att gilla med allt jag precis räknade upp?

Jag har helt snöat in på stickade tröjor och polos. Försöker fortfarande hitta den perfekta tunnstickade och tighta polon i ett skönt och kvalitativt material. Testade en polo från Softgoat, som gör fantastiska kashmirkläder, men den blev genomskinlig på min kropp. Tips på var jag ska leta?

I samarbete med Boomerang har jag hittat en stor, mjuk och varm kofta. Stickad och i skön lite längre längd är den mörkgrå “Spooky”. Mer utav en mysig kofta att ha som jacka lite varmare höstdagar eller att mysa i hemma när det är kallare. Perfekt hösten 2017 med andra ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *