Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning

oktober 14, 2017

Adrinas skrivbordshörna

Sakta men säkert börjar min dotter Adrinas rum växa fram. Skrivbordsdelen är klar och nu väntar jag på att min pappa ska komma och hjälpa mig att sätta upp knoppar och skruvar i tegelväggen vid sängen. Kanske kan man tycka att jag som självständig och kapabel kvinna borde kunna göra det själv. Det kan jag säkert också, men jag väljer att ta hjälp av min stöttepelare gällande montering och håltagning. Sen är det liiite bekvämare så också.

Så åter till skrivbordet, och nej det ser inte alltid så här propert ut men hyfsat ofta ändå. Den målade kvisten som sitter inramad högst upp är från Linda Jäderberg och den är målad med kaffe (!), medan de andra två tavlorna är fotografier som jag tagit på Adrina. Båda är monterade utan glas och framkallade på ett fine art-papper som påminner om akvarellpapper. Älskar det pappret och att slippa reflektioner i ett glas.

Lagerhaus är lite av ett Mekka när det kommer till att hitta fina och lekfulla saker till inredning. Det passar sig speciellt till barnrum. Lampan däremot är från Hübsch, som förresten gör väldigt prisvärda grejer i dansk design.

I dagboken (som min dotter vägrar skriva i förrän hennes handstil är perfekt, eftersom boken är för fin annars) ligger en mässingmatchande bläckpenna tillsammans med en bit rosenkvarts som jag köpte i New York för två år sedan. Höstanemonen är en av de sista från vår trädgård det här året och jag längtar redan tills de blommar igen.

Skrivbordet med matchade pall är båda av ek och signerade Hübsch, den stora hortensian är från Blooming design, rosa runda vasen med höstanemoner från Cooee och lyktan på golvet PB home (båda finns hos Blooming design Linköping).

Så vad tycker ni? Visst ser det lovande ut ändå?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *