Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

april 11, 2018

Rum 335 Hotel Pigalle Göteborg

Att äntligen få komma till sitt favorithotell igen och bo som en prinsessa! Hotell Pigalle har varit en kärlek vid första ögonkast, och att få träffas igen efter över ett halvår isär känns fantastiskt. Jag tror att Pigalle har saknat mig också, och rum 335 väntade på mig med färska liljor på bordet.

Alla rum på hotellet är olika, och jag har hunnit sova mig igen ett gäng nu. Ett som står ut i mängden är rum 335 med duschen i rummet.

Rummet är ett Royal och större än de vanliga, men sängarna är lika fluffiga och sköna i alla rum.

Om ni skulle få för er att besöka hotell Pigalle så kommer ni kunna se fotokonst i guldramar i korridorer, på hotellrum och i restaurangen. Jag gillar det. Gillar att det är moderna tavlor i en inredning som känns mer anrik, och kontrasterna i det.

Om jag har separationsångest för att lämna “mitt” rum? Eh, ja. Men jag ska vidare till Oslo och ett annat hotell som jag har höga förväntningar på.

Reply...