Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

april 6, 2018

Elza 5 veckor

Vi spenderar lediga stunder med att leka och förälska oss i valparna. De är fem veckor, och det är först nu de springer runt, busar och är roliga. Samtidigt är det också nu de börjar bli stökigare och behöver mer underhåll av mina föräldrar. Det är det som är det bästa att ha valpar nära men inte hemma, man kan njuta av myset och buset men slipper hålla på att springa och byta tidningar och torka. På bilden håller jag i den tiken som är min mammas favorit för att behålla just nu, den rosa valpen. Vi ska ha en tjockpälsad tik utan underull i pälsen, vilket gör att det automatiskt är sållat till två av tikarna.

Jag har börjat så smått kika på hundsäng och hittat en favorit, men den är kanske inte den billigaste. Den skulle dock passa peeerfekt i vardagsrummet och matcha inredningen i övrigt. Sådana matchningar kanske får ha sitt pris. Kanske. 😉

Reply...