Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

maj 3, 2018

Perfect day bubbles

Somliga firar första maj med att gå på stan och demonstrera, men så firar inte jag. Istället bjöd jag hem tio drivna kvinnliga egenföretagare till mig för lite bubbel, snittar och firande av att solen äntligen börjar värma. Ett mingel som var i samarbete med Perfect day bubbles.

Mina vänner känner mig, och frågade om jag vilken klädkod som gällde för dagen. Ljust, pastell och vårigt! Själv hade jag inte supermycket att välja på, och borde ta tag i att inhandla lite mer variation gällande färger och toner på kläder. Och kanske också lite mönster? Oavsett urval så hittade jag en ljust aprikosrosa sidenblus från Samsøe Samsøe och en rosa tyllig kjol som jag köpte på rean hos Zara för något år sedan. Mitt lite smutsiga hår fick åka upp i en lös knut i nacken. Boom! Jag var redo!

Perfect day bubbles är ett mousserande vin från Italien som görs av 100% Trebbianodruvor. Lättdrucket, fruktigt, bubblande och väldigt prisvärt (79kr/flaska).

Visst är det ganska härligt att Annelie, Emma och Sara matchar in så snyggt i mitt rosa vardagsrum. Kanske blir en ny grej, att matcha in kläderna i inredningen på event.

Katarina (min platoniska fru) och Pia (min trädgårdsguru) skålar friskt, och vi fick i oss en hel del flaskor under de fyra timmar vi åt och drack. Tanken var att minglet skulle pågå i tre timmar, men vi hade helt enkelt för roligt så de flesta ringde och sköt fram sin skjuts hem en timme. Ett bra betyg i min bok. Och det var många som tyckte vi skulle göra om det.

Roligaste grejen då? När jag ställde upp kameran, låtsades att jag bara skulle ta en bild på hela gänget och sedan skjuter av en glitterkonfettikanon. Vilken smäll och så galet förvånade alla blev när det började singla ner färgglatt glitter. Det var lite skräckblandad förtjusning, men succé! Mer konfettikanoner till folket!

Reply...