Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

mars 28, 2018

Perfekt klänning och outfit till dejt

I samarbeta med Country-dreams.se ange CECILIA20 för 20% på ordinarie pris fram till 30/3

Det är alltid svårt att veta hur man ska klä sig för en dejt. För man vill vara fin och uppklädd men inte för uppklädd som att man ansträngt sig alltför mycket. En balansgång. Jag har hittat perfekta dejt-klänningen, som blir lite mer avslappnad med ett par snygga och annorlunda sneakers, och toppat med ett enkelt halsband som följer urringningen.

Den svarta klänningen är i 100% viskos från Samsoe Samsoe. Lekfullt feminin med volangkanten och smickrande för figuren med en omlottmodell.

Sköna och schyssta ormmönstrade sneakers som också är från Samsoe Samsoe. De kommer definitivt bli ett par favoritskor i vår för mig. Till svarta byxor, klänningar och jeans.

Inte mitt första smycke från Syster P och heller inte mitt sista. Jag gillar den eleganta enkelheten i halsbandet, som varken tar för mycket fokus från personen men samtidigt syns och plussar. Halsbandet jag har på mig finns också som armband, och både i guld och silver.

Så jäkla glad jag blir av att få visa fina kläder. Kläder som jag står för och gillar. Kanske kan det inspirera er, eller så är det bara kul att kolla hur jag ser ut. Oavsett så får ni båda i sådana här inlägg. Och de blåfärgade länkarna i texten är direktlänkar till plaggen. Kom också ihåg att använda CECILIA20 när ni checkar ut på country-dreams.se så får ni 20% på ordinarie pris av deras sortiment. Bra deal!

Reply...