Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

mars 26, 2018

En liten wheaten-valp

Min mammas tik Selma (som ibland bor hos oss) fick sex valpar för tre veckor sedan. Fem tjejer och en pojke. Adrina har varit där nästan dagligen de veckor hon är hos mig. Hon kan utan problem försjunka i de små liven i en timme. Klappa, gosa och bära upp de i knät. Häromdagen hade alla valpar krupit upp i hennes knä och somnat.

Av alla dessa valpar ska en tik stanna kvar i familjen, och förhoppningsvis bli en deltidshund hos mig. Den ska heta Elsa, och just nu verkar den lilla tjejen ovan leda. En tjej som kommer ställas på utställningar och få någon kull när hon är äldre.

De är minst sagt gulliga de små liven, och mysiga tills de kissar på ens byxor som donnan ovan gjorde igår. Nästa vecka kommer de vara ännu mer mobila och få flytta från valphagen i mitt gamla rum till köket. Då blir det mer liv i luckan, med små valptänder som ska gnaga på nakna tår i tid och otid.

Reply...