Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Resa

januari 5, 2018

Paris – Paris Boutik suite

Jag beskriver vår Paris-resa lite baklänges, med start på “hotellet” vi bodde på sista natten, Paris Boutik. Anledningen till att det känns dumt att kalla det hotell är att det bara är vår svit/lägenhet på vår adress men att hotellet har andra sviter på andra adresser. Lät det konstigt? Lite som ett mini Airbnb men samma uthyrare. Nåväl, de är alla olika inredda och just vår var inredd som en liten mataffär.

På övervåningen, som var markplan, fanns vårt lilla kök med matplats och vardagsrum. Där satt vi imorse och åt nybakade croissanter och pain au chocolat som om det inte var någon morgondag. Jag smög ur sängen tidigt och gick till närmaste bageri, medan Adrina stannade kvar sovandes i sängen.

En trappa ner fanns sovrum med gavel som påminner om en hylla i en fransk mataffär, en riktigt stor säng och badrum med badkar. Med en så stor säng skulle man vilja tro att jag inte skulle ha Adrina som en frimärke på mig, men efter halva natten låg hon ändå som slickad mot min kropp. Vi skulle egentligen klara oss gott på en enkelsäng med tanke på hur vi sover.

Golvet vid den lilla matplatsen var gjort av glas och därifrån såg man rakt ner till sängen. Luckor i sovrumstaket gjorde att det fanns möjligheten att stänga igen om man vill vara mer privat. Möjligheter för fotografering till bildbyrå? Definitivt!

Älskar ändå att resa med Adrina, så länge hon får sova och äta fixar hon allt utan minsta gnäll. Det känns så lyxigt att få vara hennes mamma och visa henne världen. Visa hur mycket det finns att upptäcka och glädjen i att se sig omkring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *