Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

januari 6, 2018

Hotell i Paris – Hotel Square Louvois

Redan hemma från vår Paris-resa men än så länge är allt färskt i minnet. Första två nätterna sov vi på Hotel Square Louvois som är ett relativt nytt hotell i Paris 2:a arrondissement, med 50 rum. Adrina hade fick välja hotellet och det var tydligen den instagram-vänliga inredningen och inomhuspoolen som avgjorde. Kanske att det där med instagram var mer för min skull än hennes, men hon tänker på sin mamma som tur är.

Jag gillar hur de inrett stället. Den mörka fiskbensparketten med marockanskt kakel infällt som mattor på de allmänna utrymmena, alla bokhyllor fyllda med just böcker, stuckaturer och mörka väggar. Det fanns en hel del att gilla.

Sovrummen var lika harmoniska de, och vi lyckades få en gratis uppgradering som innebar att vi hade ett läckert badkar och lite större rum (ett superior-rum). Dovt mörkblå väggar mot lampor i koppar, vita krispiga lakan och svartvit fotokonst.

Hotellet bjöd in till många bad. Adrina var inte bara i badkaret utan ville egentligen helst spendera all ledig tid i inomhuspoolen. Nästan så att hon hellre skulle stanna där och än gå för att spana in Eiffeltornet. Hon älskar verkligen att simma och leka i vatten den ungen.

Frukosten serverades i restaurangen innanför receptionen, och på bilden ovan ser ni var buffén var uppdukad. Ganska läckert sätt att duka upp en hotellfrukost på. Det är sådana detaljer som gör hela skillnaden och upplevelsen.

Vi skulle definitivt vilja bo på Hotel Square Louvois igen, med mycket tid avsatt till poolen. Det är också väldigt bra läge med en kort promenad till Louvre och Rue de Rivoli.

Reply...