Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

februari 10, 2018

Nya skåp – Stockholm 2017

Jag har sugit på den här karamellen ett tag. Kikat, suktat, funderat, ringt för att kolla tillgång och så äntligen hände det. Från att ha varit slut överallt ganska länge till att Jönköping i måndags hade hela 7 st inne! Vilken tur att jag och min stylist Emma Olai var i Göteborg för ett inredningsreportage och skulle åka förbi Jönköping på vägen hem.

Efter att ha lyckats baxa in fyra (!) skåp i Emmas bil blev det en måndagskväll med monterande av de två rottingskåpen Stockholm 2017 från Ikea, och flyttande av den gamla bokhyllan. Jodå, en ensam kvinna kan när det kommer till inredning och dåligt med tålamod för att vänta på hjälp. Det var också med den motiveringen vi lyckades få in fyra skåp i bilen som egentligen knappt hade plats för tre. Vi vägrade ge oss och slet upp en av förpackningarna för att sedan leka Tetris en stund med delarna styckvis. Det var svettigt, tog tid och vi satt inte bekvämt i bilen hem, men det gick!

Visst passar de perfekt? De är gjorda av ask och rotting, och har lyft hela rummet. Ett mer städat intryck än den öppna bokhyllan jag hade innan. Nu kan jag slänga in grejer och ha lite oreda utan att det syns.

Det som gömmer sig inuti är främst böcker, tidningar, askar och scarfar. Min lilla Hermès-samling ser ni här också. Nio scarfar av siden, en stor kashmir-scarf, armband och örhängen. Samlingen växer sakta men säkert. Mer om varför just Hermès och när nya objekt tillkommer, sparar jag till en annan dag.

 

Reply...