Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

januari 28, 2018

Kläder och rabattkod Country Dreams

I samarbete med Country dreams, 20% rabatt med rabattkod CECILIA20.

Det är inte lätt för mig att handla kläder när jag har en modedesigner till vän som har en enorm kunskap kring material och teknik i textil. Eller det kanske är lättare förresten. Lite som att när man går till en restaurang och det inte finns så många rätter på menyn är det mycket enklare att välja. Dagens outfit är enbart av svensk design.

På Country dreams hittade jag den här söta, heta och supersköna spets-bhn från Odd Molly. Den har vadderade inlägg som jag tog bort eftersom jag inte vill ha den lilla extra volymen.

Caroline Svedbom är en svensk designer som står bakom halsbandet “Classic drop necklace”, en tunn guldkedja med en droppformad sten. Ett ganska långt halsband.

Blusen är från Twist&Tango och av cupro som görs av bomullsavfall. Materialet är mjukt som vispad grädde men med en härlig tyngd. Riktigt skön och len!

Sist med inte minst brallorna. Hur häftiga? Jag känner mig lite coolare än vad jag är när de är på benen. Lite stretchiga men tighta lammskinnsbyxor från HunkyDory i en mörkt blåaktig färg med en resår i midjan. Vill man inte köpa riktiga skinnbyxor finns det bra leggings alternativ i läderimitation av Spanx.

Så nöjd med hela outfiten som är inte bara fin utan också bekväm. Perfekta kläderna till att spela in min “första” youtube-video. Mer om det senare i veckan.

Ha en skön söndag!

Reply...