Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning

november 22, 2017

Köksfotografering – före och efter

Har jag uppfattat det hela rätt med att före- och efterbilder är intressanta att se inlägg om? Att se vad skillnaden blir när vi stylar och plåtar ett rum, Emma Olai och jag? Den här gången var det ett köksreportage som var beställt, och vi lyckades sälja in Raquels kök (@15rum) med ett tema. Hela reportaget kommer ut i Hus&Hem i vår, och först då kan jag visa mer från köket. Men ett litet smakprov skadar sällan.
Bilden här ovan visar hur en del av köket ser ut i vanliga fall (låt oss alla leva i drömmen om köksbänkar som alltid är rena och utan stök). När vi har ett specifikt stylinguppdrag brukar bilen vara full av rekvisita som Emma använder för att få fram den känsla som vi sålt in. När vi jobbar med hemma-hos-reportage tänker vi annorlunda. Detta kök hade jag sålt in med grunden som ovan och att vi skulle addera blå detaljer, köra på med kökskryddor och duka middagsbordet i samma tema.
Slutresultatet blev så himla fint och vi blev nöjda alla tre! Jag känner helt plötsligt ett sug att ta in mer blått i mitt hem efter idag. Porslin med blå detaljer uppblandat med mässing och växande grönt. Hmm… undrar varför…

Fler inlägg som dessa? Kommentera gärna i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Sarah skriver:

    Självklart! Före- och efterbilder är ju superkul i de allra flesta sammanhang 😘

  2. Nicklas Johansson skriver:

    Gärna fler inlägg kring hur du jobbar med fotografering och planerar mm. Är en glad amatör som försöker lära mig alla tricks och tips./ Nicklas

  3. Eline skriver:

    Veldig gøy å se bilder som dette 🙂 Det ble lekkert med litt blått og messing!