Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning

november 20, 2017

Inredningsfotografering i Kolsva

När man arbetar som inredningsfotograf får man se många delar av Sverige på köpet. Idag var jag och min stylist Emma Olai i Kolsva hos en familj för att fotografera deras hem till ett inredningsreportage. Tidiga morgnar innebär bortprioriterat morgonte för mig, men de vi kommer till brukar inte vara sena med att sätta på en kanna tevatten när jag snällt frågar. Emelie serverade sitt te ur en matt, mörkgrå kopp från ERNST och jag föll handlöst för den. Vissa koppar känns lite skönare att dricka ur, och några ur den här kollektionen kommer få flytta hem till mig.
“Fyra barn? Så tätt? Hur lyckas man med det?”
” Och här har vi sovrummet…”
” Ahhh…”

En fantastiskt fin dag som alltid när vi kommer till fina, härliga familjer och har förmånen att få spendera en dag i deras hem och värld. Vilket jäkla jobb man har ändå, som får fika och leka på arbetstid. För ni ser,de romerska ringarna där bakom matbordet? Jag skulle såklart visa upp mina gamla och dammiga gymnasttalanger. Oerhört tveksam om jag imponerade med min kullerbytta och hängning i sträckta armar.

Emelies instagram hittar i på @byvanervik

Reply...