Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning

oktober 9, 2017

Kök i Hus och Hem

I nyaste numret av Hus&Hem nr 12 2017 finns det flertalet reportage fotograferade av moi, men låt oss fokusera på köksreportagen så kommer jag till de andra senare i veckan.

Jag blev fånigt leende som alltid när jag fick se att min bild prydde framsidan av tidningen, det är alltid lika speciellt och overkligt. Köket som prydde omslaget tillhör Moe of Sweden (instagram @moeofsweden) som min stylist Emma Olai hade klätt i modern retrokänsla med accentfärger i gult och rosa. Jisses så vi åkte runt i Stockholm för att plocka upp och lämna tillbaka grejer, även om det mesta fick åka med oss upp från Linköping.

Tänk om man skulle leva sitt liv i ett inredningsreportage med färska, snygga och matchade råvaror liggandes framme som vackra stilleben. Pigga, gröna och blommande växter och kryddor som ger liv åt hemmet, och så rena ytor att det fortfarande finns en doftande underton av såpa i rummet.

Tillbaka till verkligheten, jag började visst sväva iväg lite. Det andra köket i samma tidning är hemma hos Clara (instagram @clarashempabyvagen). Ett lantligare kök som enligt mig ser ut som det perfekta B&B-köket med stora ytor, vitrinskåp som går upp till det höga taket och möbelfynd från släktingar och auktioner.

Jag minns att Emma och jag hade en livlig diskussion om var den rosa karmstolen skulle placeras, och hur jag balanserandes på en stol skapade gardiner av linnedukar med hjälp av tålamod och nålar. Stylingen gick i dovt rosa toner och med en höstig känsla.

Fler bilder finns såklart i tidningen, och en utförlig text för den som blir sugen på att se mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *