Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle

november 17, 2017

Jul med Ernst 2017

Förra fredagen var det dags igen, bege mig till årets inspelning av Jul med Ernst. För många är ju Jul med Ernst ett tydligt jultecken, medan för mig har fotograferingen blivit det. Det är ungefär då som jag känner att dagarnas tidiga mörker är mysigt och ser fram mot att maxa till julen.
Precis som åren innan är julinspelningen på samma ställe som Sommar med Ernst, och just detta hem för 2017 ligger så himla fint. En bit utanför Örebro och precis intill en sjö. Att huset har maximerat sitt läge och utsikt med stora fönsterpartier gör inte saken sämre.

Nog för att huset är snyggt, men mitt favoritrum är “vattenhuset”. Det är ett litet utehus precis vid bryggan. Där inne finns dusch, tvättställ och ett badkar. Viktigast är egentligen badkaret i min värld, och från badkaret har man en perfekt vy över sjön. Kan definitivt tänka mig att spendera några timmar där, drickades te och lyssnades på en podcast. Tänker att jag kommer översköljas av ett enormt lugn och filosofiska tankebanor, men om vi ska realistiska kanske det inte är i badet det sitter.
Som alltid när det gäller pressbilder är det en kort leveranstid som jag får styra mig efter, och redan i början av veckan hade tv4 sina nya bilder för året.

Nu får jag vänta tills i maj med att träffa den här mannen igen när det är dags för Sommar med Ernst 2018. Japp, ni kan vara lugna det blir Sommar med Ernst nästa år också.

Den obligatoriska årsbilden med mig och Ernst, till våra julkort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *