Här samsas publicerade jobbilder, "bakom-scenen"-bilder, och vardagsbetraktelser. Tanken är ett fritt kreativt outlet som visar upp mer än Instagram och min portfolio. En möjlighet att komplettera bilder med text och att skriva mer kring skapande.

upptäck

välkommen till mina

virtuella anteckningar 

inredning

lifestyle

mat

personligt

resa

Inredning, Lifestyle, Mat, Mode, Personligt, Resa, Uncategorized

maj 9, 2018

Första grillkvällen ätandes ute

Äntligen premiär för en grillkväll hos min extrafamilj Nordquist. Det brukar bli en hel del kvällar där på sommaren och jag ser idag som startskottet!

Niklas agerar grillkungen medan min platoniska fru Katarina sitter och dricker te. Nu ska jag inte undervärdera hennes insats i matlagandet, eftersom hon styrde upp sallad och potatis i köket. Högst viktigt. Jag fick ansvar för att duka upp bordet.

Katarina är snygg på bilden, medan Thulle blundar. Jag fick göra det valet eftersom jag tror att Katarina skulle ha mer att säga om saken om jag tog en bild där det var tvärtom.

Ganska fin utsikt där vi satt och njöt av sommarens förspel. Om ni kisar med ögonen och kikar bakom trädet i mitten så ser ni Nordquistarnas stall. Tittar ni närmare på klädstrecket ser ni Niklas kalsonger.

Ett fåtal flaskor kvar av Perfect Day bubbles, som vi intensivt jobbar på att dricka upp. Det är också anledningen till att jag fick ta cykeln till familjen. Cykla på nygrusad grusväg, inte en hit. Det kändes som att cykla i lera men stänkte såklart mindre.

Här är förresten hunken Niklas. Grillkock på sommaren och te-servitör resten av året åt mig och Katarina. Tyvärr är han dyr att hyra, tror jag.

Måttlighet i mat är inget vi gör. Klyftpotatis, sparris, fetaost-sallad, rosesallad, cocktailtomater, majs, kyckling och hollandaise-sås.

Reply...